Artikelarkiv

Sommarhälsning & Användarträff i höst

Vi vill passa på att tack våra kunder och användare för denna säsong och önskar er alla en fortsatt riktigt fin sommar.

Användarträffar - så är det dags att flagga för att årets användarträff är till den 17 oktober i Malmö och den 25 oktober i Stockholm, så "save the date" som passar dig. Information kommer att sändas ut efter semesterperioden men här något om innehållet i korthet:
* Nyheter i Safe-Doc, tilläggsmoduler och Safe-ID samt vad som är på G  * Föreläsning *  Uppstart av Workshopgrupper

Systemadminstratörsutbildning - viktigt start för dig som är systemadministratör. Nyinsatta kurstilläfällen att boka plats på.
Malmö den 11/9 alternativ i Stockholm 24/10. Välkomna med er anmälan på sidan Utbildning

 

Systemadministratör! Utbildning i Malmö & Stockholm

Den 11 september erbjuder vi utbildning för Systemadministratörer i Malmö och den 24 oktober i Stockholm. Passen avser dig som har totala ansvaret att administrera Safe-Doc: 

Grundläggande i Safe-Doc  09.00 - 12.00 
Tilläggsmoduler (visst urval) 13.00 - 16.00

. Välj ett eller båda passen. Heldag 4500 kr/person. Halvdag 2225 kr/person.    

Vi arbetar med inslag som presenteras under beskrivningen för Öppna kurser på sidan Utbildning. Här finns också information om när vi senast behöver din anmälan. Din anmälan som är bindande och görs i formuläret på Utbildningsidan.

Först till kvarn gäller & välkommen med din anmälan.

Ny release av Safe-Doc - Safe-Doc NG v 1.0

Vi lanserar nu ny version av Safe-Doc. Safe-Doc NG v 1,0. Du kan läsa mer om vad den innehåller här: Release Safe-Doc NG 1.0 (2018-04)

Nu ges bland annat nu möjlighet till fler inloggninsmetoder tack vare Safe ID tjänst. Releasen innehåller också många underliggande delar som är förberedande för att bland annat uppgraderingar skall kunna utföras automatiskt vid kommande releaser.

Information - om tidigare releaser finner du här: Releasedokument

GDPR

Den nya lagen General Data Protection Regulation (GDPR) kommer ersätta den tidigare personuppgiftslagen i maj 2018. Vi har på denna sida frågor och svar som kommit in från er kunder.

 

Integrationen till Senior Alert – information om driftstopp

Driftstopp - Senior Alert förlängt!

Det planerade driftstoppen förlängs pågrund av Senior alerts problem att uppnå stabilitet i den nya plattformen. Vi återkommer löpande med information via mail till de kunder berörs. Vi har idagsläget ingen datum för när anslutningen är öppen igen.
Vi bekagar fördröjningen.
 

Ny modul till Safe-Doc, Riskanalys

Riskanalyserna genomförs i ett formulär utifrån de områden verksamheten anser relevanta för målgruppen. Formulärens utformning och områden görs av Safe Care i enlighet med kundens önskemål och ingår i priset. Riskanalyserna genomförs utifrån sannolikhet och allvarlighetsgrad. Safe-Doc skapar automatiskt en journalanteckning i antingen Social journal eller HSL- journal utifrån riskens lagområde. En handlingsplan via omvårdnadsplan eller genomförandeplan kan upprättas direkt från anteckningen i journalen. En röd bock visas vid journalanteckningen då det finns en upprättad handlingsplan.

Läs mer om riskanalysmodulen i produktbladet: Riskanalys.pdf

 

Jag önskar att ni kontaktar mig